Winkelwagen


Barn-I Cotton Clean 15 liter


Artikelcode: A64074Barn-I Cotton Clean 15 liter
Cotton Clean is een biologische bodembedekker voor de verblijven van konijnen en knaagdieren. Het is een afrikaans natuurproduct. Een bijproduct van de katoenteelt fungeert als basismateriaal.

Cotton Clean is volledig biologisch afbreekbaar en wordt geproduceerd zonder chemische bewerkingen of toevoegingen. Het kan na gebruik dan ook verwerkt worden in compost en groenbak.

Duurzaamheid is bij ons dan ook geen loze kreet.

Cotton Clean komt uit West Afrika en biedt door werk tientallen lokale Afrikanen en hun kinderen een kans op een betere toekomst.

Het dierenwelzijn staat de laatste jaren gelukkig in een groeiende belangstelling. Ten aanzien van de optimale leefomstandigheden voor uw dier vind u op onze site veel informatie t.a.v. de huisvesting, de voeding en, last but not least, de te gebruiken bodembedekker. Vaak een onderdeel dat onvoldoende aandacht krijgt bij de inrichting van het dierenverblijf. En dan te bedenken dat de gezondheid en het welzijn van uw lievelingsdier direct kan samenhangen met de specifieke kwaliteiten van die bodembedekker. De eigenschappen van Cotton Clean zorgen onder andere voor een extreem hoog absorptievermogen (tot 3x in vergelijking met andere bodenbedekkers) en een stofvrije en reukvrije omgeving. Deze eigenschappen zorgen voor een droog hok en sparen de luchtwegen van zowel het dier als de verzorger. Cotton Clean is bij uitstek geschikt voor buitenhokken en hokken in koude en tochtige ruimten vanwege het sterk isolerende karakter. Cotton Clean biedt wat u voor uw dier wenst, gewoon ’t beste.

Inhoud 15 liter.
Euro 4.45
Levertijd ca. 1 week


Aantal