Winkelwagen

<< Vorige - Volgende >>


ESPREE Aloe Herbal Liniment & Bodywash 946 ml


Artikelcode: ESALO21006ESPREE Aloe Herbal Liniment & Bodywash 946 ml
roductinformatie van Espree Aloe Herbal Liniment & Bodywash Paard en Pony:
Toepassing van Espree Aloe Herbal Liniment & Bodywash Paard en Pony:
Liniment & Body Wash kan worden ingezet als een verkwikkende, ontspannende douchegel na het sporten, of om de vermoeide spieren mee te masseren. De formule dringt diep door in de huid en helpt geïrriteerde en vermoeide spieren te ontspannen. Ook bij pijnlijke en stijve gewrichten, bij kleine blessures, oppervlakkige wondjes of irritaties en spierspanningen kan dit product goed worden ingezet.

Samenstelling van Espree Aloe Herbal Liniment & Bodywash Paard en Pony:
Gezuiverd water, Aloë Vera, Eucalyptus, Salicilzuur en Isopropyl Alcohol.

Ingredienten van Espree Aloe Herbal Liniment & Bodywash Paard en Pony:
De Aloë Verasappen bieden o.a. weerstand tegen parasieten, virussen en bacteriologische infecties. Het werkt ontstekingremmend, dringt diep in de huid en het onderliggende weefsel en bevordert de conditie daarvan door haar natuurlijke vitamines, waaronder B12, mineralen, enzymen en aminozuren.
Eucalyptus heeft een koelend effect, wordt gebruikt als remedie bij spier- en gewrichtspijnen en als ontstekingsremmend middel.

Dosering van Espree Aloe Herbal Liniment & Bodywash Paard en Pony:
Liniment en Body Wash, de naam zegt het al, kan worden gebruikt als wrijfmiddel, maar ook als een shampoo. Als wrijfmiddel kan het onverdund op de aangedane spieren worden gesmeerd, als ontspannende shampoo dient u dit product te verdunnen met ca. 10 delen water.

946 ml.
Euro 25.45
Levertijd Enkele Werkdagen


Aantal